PDA

View Full Version : Smart Alec and Brain Cell



jacebc
11-13-2008, 02:54 PM
Hi-

I have a Smart Alec and a Brain Cell 4x vertical, and I can't figure out how to lock the Brain Cell into place? I successfully figured it out with my Empire Builder. Any ideas? Thanks,

/Jason

pretzelb
11-14-2008, 06:48 AM
Were you able to unlock the plastic clamps? It confused me for the longest time until I discovered the clamps can be pinched and "unlocked" so you can then either remove them or attach the brain cell.

Darcy
11-16-2008, 10:28 PM
Hi-

I have a Smart Alec and a Brain Cell 4x vertical, and I can't figure out how to lock the Brain Cell into place? I successfully figured it out with my Empire Builder. Any ideas? Thanks,

/Jason

Hi jacebc! Your Smart Alec should have the same Annex clips that your Empire Builder does - squeeze them together at the top, pull one side towards you so that the clip is now an open V shape, and slip the webbing loop on the back of the Brain Cell over one half of the V then clasp it shut. Are the clips missing from your Smart Alec or are they positioned differently?